Samarbetspartners

Tack för ert stöd som gör det möjligt för oss att presentera Halmstad från sin allra bästa sida och att genomföra ett lyckat evenemang!

Hotel Continental erbjuder alla swimrundeltagare rabatterat boende. Prisexempel 1690 kr för två personer inkl frukost, kaffe & kaka och SPA, hotellet har gångavstånd till start/mål. Ange kod:  Swimrun vid bokning, OBS: begränsat antal rum.
http://www.continental-halmstad.se/ 
 

Bananerna på energistationen står ICA Maxi Flygstaden för.
https://www.ica.se/butiker/maxi/halmstad/maxi-ica-stormarknad-flygstaden-11066/butiken/

Sportdrycken på energistationen kommer ifrån Umara 
https://umarasports.com/

Team Sportia Flygstaden hjälper till med fina tävlingsbadmössor. https://www.teamsportia.se/stores/team-sportia-halmstad/

Trek hjälper våra funktionärer att synas med gula fina västar och våra tävlande att släcka törsten ur Trek-vattenflaskor. 
https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/

Energipåfyllnad på tävlingen består förutom sportdryck av bars av märket Nature Valley och ni kommer även att få tugga på Havrecrunch från Gårdschips. http://www.gardschips.se/produkter/smartsnacks/
De tävlande kommer även att kunna även tugga på goda Sportlunch från Cloetta efter målgång 

 

Varmt härligt gott kaffe serveras alla deltagare efter målgång av Beans in Cup Halmstad https://www.beansincup.se

Ett av Halmstads lolkala mikrobryggerier www.strandlida.se Strandlida bryggeri ger en svalkande och återhämtande lättöl till deltagarna efter målgång.

Bidrag till goodie-bags kommer ifrån SIA-glass i Slöinge, precis som i deras slogan "när livet leker" :-) www.siaglass.se

Colting Wetsuits kommer att visa sina swimrundräkter i samband med tävlingen och det kommer till och med att finnas möjlighet att provsimma dem!
https://coltingwetsuits.com/ 

För den som är hungrig efter loppet bjuder Wapnö på en god kvarg www.wapno.se 

I år har vi snygga nummervästar istället för nummer på badmössan och det är en väst per deltagare. Västen återlämnas efter tävlingen.
Tack till er som sponsrat västarna: LinSon, Swedlock och Colting Wetsuits

Ebbas Catering och konditori Regnbågen hjälper oss med energi till hungriga funktionärer.

För att lösa "nödiga" behov har Ramirent och NCC hjälpt oss, ni är räddare i nöden:-)

Svenstigs Bil är vår lokala Audi-handlare i Halmstad och hjälper oss med utrustning till tävlingsområdet. Kanske det även kommer att dyka upp en läcker bil att titta på under tävlingsdagen...

Bostad & Co har skänkt fina priser till vinnarna, ni som stannar kvar över prisutdelningen får se vad.

Actic Simhallsbadet sponsrar med fria träningsveckor och Tillskottsbolaget med rabattkuponger - detta hittar ni i vår fina goodiebag. 

Välkomna till staden med tre hjärtan och lycka till!

I samarbete med: